Couračka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
376
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Uzené maso povaříme vcelku 40 minut ve vodě.
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na sádle. Zasypeme moukou a chvíli smažíme.
Poté zalijeme drůbežím i uzeným vývarem a přivedeme k varu.
Poté teplotu ztlumíme, přidáme brambory nakrájené na kostičky, nové koření, celý pepř, bobkové listy, kmín a prolisovaný česnek. Vaříme do změknutí.
Poté přidáme zelí a maso nakrájené na kostičky. Prohřejeme a ochutíme solí a pepřem. Zalijeme smetanou a povaříme ještě 5 minut.
Tip k receptu
Tradiční krkonošský recept na polévku, která povzbudí po celodenní procházce.
sonizna14. 09. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.