Couračka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

376 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Uzené maso povaříme vcelku 40 minut ve vodě.
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na sádle. Zasypeme moukou a chvíli smažíme.
Poté zalijeme drůbežím i uzeným vývarem a přivedeme k varu.
Poté teplotu ztlumíme, přidáme brambory nakrájené na kostičky, nové koření, celý pepř, bobkové listy, kmín a prolisovaný česnek. Vaříme do změknutí.
Poté přidáme zelí a maso nakrájené na kostičky. Prohřejeme a ochutíme solí a pepřem. Zalijeme smetanou a povaříme ještě 5 minut.

Tip k receptu

Tradiční krkonošský recept na polévku, která povzbudí po celodenní procházce.

přidejte na:
sonizna

14. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutná polievka

palino 27. 10. 2015, 19:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chystam sa vyskusat

hanka 01. 11. 2015, 21:08

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Sak kapusnica

Bobor 17. 09. 2016, 05:38