Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Couračka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
376 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Uzené maso povaříme vcelku 40 minut ve vodě.
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na sádle. Zasypeme moukou a chvíli smažíme.
Poté zalijeme drůbežím i uzeným vývarem a přivedeme k varu.
Poté teplotu ztlumíme, přidáme brambory nakrájené na kostičky, nové koření, celý pepř, bobkové listy, kmín a prolisovaný česnek. Vaříme do změknutí.
Poté přidáme zelí a maso nakrájené na kostičky. Prohřejeme a ochutíme solí a pepřem. Zalijeme smetanou a povaříme ještě 5 minut.

Bulb Tip k receptu

Tradiční krkonošský recept na polévku, která povzbudí po celodenní procházce.


Přidat na Pinterest
sonizna

14. 09. 2015, Recept navštíven: 901x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná polievka

27. 10. 2015, 19:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chystam sa vyskusat

01. 11. 2015, 21:08

Přidat komentář
Thumb
Sak kapusnica

Bobor 17. 09. 2016, 05:38

Facebook komentáře