Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí rybí bujón (vývar)

Domácí rybí bujón (vývar)
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1110 kalorií, 4.0g cukrů, 60.0g tuků, 161.0g bílkovin

Příprava

Rybí hlavu, odřezky a kosti pečlivě omyjeme a vložíme do hrnce. Zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Vzniklou bílou pěnu odstraňujeme pomocí lžíce nebo sítka. Přidáme nakrájenou zeleninu, citrónovou šťávu a koření, přikryjeme pokličkou a vaříme na mírném plameni cca 45 minut. Hotový rybí vývar scedíme pomocí jemného síta.

Bulb Tip k receptu

Na přípravu vývaru můžeme použít i jiné ryby např. lososa, tresku.
Do vývaru můžeme přidat pro obměnu chuti na másle podušené houby.
Vývar dále používáme k přípravě rybích polévek nebo speciálních rybích omáček.

Martina Třetinová

31. 03. 2009, Recept navštíven: 2926x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí rybí bujón (vývar)

Domácí rybí bujón (vývar)

Rybí hlavu, odřezky a kosti pečlivě omyjeme a vložíme do hrnce. Zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu....

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí rybí bujón (vývar) Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celmi dobrý vývar

15. 10. 2015, 20:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nerobievam ale skusim

28. 10. 2015, 11:35

Přidat komentář

Facebook komentáře