Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušené zelí na kyselo

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

768 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 13.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli nakrájíme a osmažíme do zlatova na roztopeném sádle. Zelí opláchneme a nakrájíme na nudličky. Přidáme k cibuli, podlijeme vodou, osolíme, ochutíme kmínem, přikryjeme pokličkou a dusíme 20-30 minut, dokud nezměkne. Vodu z větší části slijeme, přidáme ocet, cukr a dusíme za občasného míchání dalších 5 minut. Mezitím rozpustíme máslo, přidáme mouku a za stálého míchání osmažíme do hněda. Přidáme mléko a důkladně rozmícháme. Takto připravenou směs, za stálého míchání vlijeme do zelí a necháme projít varem. Zelí dochutíme dle vlastního uvážení.

Milena

01. 06. 2009, Recept navštíven: 7238x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušené zelí na kyselo

Dušené zelí na kyselo

Cibuli nakrájíme a osmažíme do zlatova na roztopeném sádle. Zelí opláchneme a nakrájíme na nudličky. Přidám...

Dušené zelí alá Čína

Dušené zelí alá Čína

Na nudličky nakrájené zelí osmahneme na tuku a zpěněné cibulce s česnekem, okořeníme, dáme sóju, worcester,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušené zelí na kyselo Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
Když dělám zelí, přidávám do něho i jedno strouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

02. 06. 2014, 12:02

Přidat komentář

Facebook komentáře