Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušený zajíc na houbách

Dušený zajíc na houbách

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
858 kalorií 0.0g cukrů 26.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Zajaca rozporcujeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatej masti zo všetkých strán. Potom pridáme cibuľu posekanú na drobno a očistené huby pokrájané na plátky, všetko spolu opražíme, posypeme mletou červenou paprikou a potlčenou rascou, podlejeme mäsovým vývarom a prikryté udusíme do mäkka. Nakoniec šťavu zahustíme múkou opraženou nasucho a povaríme. Podávame s očistenými mladými cibuľkami pokrájanými nadrobno.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu podávame maslové halušky.


Jozef

18. 08. 2010, Recept navštíven: 2265x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

25. 03. 2016, 20:06

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zajac na hubách velmi chutný

26. 08. 2016, 19:26

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recpet na prípravu zajaca

30. 08. 2017, 21:23

Přidat komentář

Facebook komentáře