Dušený zajíc na houbách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
858
kalorií
0.0g
cukrů
26.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Zajaca rozporcujeme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatej masti zo všetkých strán. Potom pridáme cibuľu posekanú na drobno a očistené huby pokrájané na plátky, všetko spolu opražíme, posypeme mletou červenou paprikou a potlčenou rascou, podlejeme mäsovým vývarom a prikryté udusíme do mäkka. Nakoniec šťavu zahustíme múkou opraženou nasucho a povaríme. Podávame s očistenými mladými cibuľkami pokrájanými nadrobno.
Tip k receptu
Ako prílohu podávame maslové halušky.
Jozef18. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.