Dýňové risotto se šalvějí a cuketou
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
325
kalorií
1.0g
cukrů
16.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Očištěnou dýni a cuketu nakrájíme na kostky velké cca 1 až 2 cm. Na rozehřáté pánvi restujeme na olivovém oleji se šalotkou až do změknutí, poté přidáme zeleninový vývar a šalvěj. Připravenou uvařenou rýži Arborio přidáme na pánev a necháme povařit cca 2 minuty. Nakonec přidáme máslo a mícháme až do zahuštění risotta. Ještě přidáme pár kapek lanýžového oleje a před servírováním posypeme hoblinami parmezánu.
Šéfredaktor25. 02. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.