Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dýňové risotto se šalvějí a cuketou

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 40min
Nutriční hodnoty
325 kalorií 1.0g cukrů 16.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Očištěnou dýni a cuketu nakrájíme na kostky velké cca 1 až 2 cm. Na rozehřáté pánvi restujeme na olivovém oleji se šalotkou až do změknutí, poté přidáme zeleninový vývar a šalvěj. Připravenou uvařenou rýži Arborio přidáme na pánev a necháme povařit cca 2 minuty. Nakonec přidáme máslo a mícháme až do zahuštění risotta. Ještě přidáme pár kapek lanýžového oleje a před servírováním posypeme hoblinami parmazánu.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

25. 02. 2013, Recept navštíven: 1439x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne rizoto

20. 02. 2016, 10:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na rizoto

31. 05. 2016, 12:46

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dyňove rizoto moze byt dobre

13. 12. 2016, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře