Dýňové risotto se šalvějí a cuketou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
15min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

325 kalorií
1.0g cukrů
16.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Očištěnou dýni a cuketu nakrájíme na kostky velké cca 1 až 2 cm. Na rozehřáté pánvi restujeme na olivovém oleji se šalotkou až do změknutí, poté přidáme zeleninový vývar a šalvěj. Připravenou uvařenou rýži Arborio přidáme na pánev a necháme povařit cca 2 minuty. Nakonec přidáme máslo a mícháme až do zahuštění risotta. Ještě přidáme pár kapek lanýžového oleje a před servírováním posypeme hoblinami parmazánu.

přidejte na:
Barbora Šumná

25. 02. 2013

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutne rizoto

hanka 20. 02. 2016, 10:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept na rizoto

majka 31. 05. 2016, 12:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dyňove rizoto moze byt dobre

dušanka 13. 12. 2016, 20:41

Přidat komentář