Gulášová svačinová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
748
kalorií
0.0g
cukrů
45.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nasekáme najemno, zpěníme ji na oleji. Přidáme mleté maso a restujeme, dokud maso neztmavne (nezhnědne). Okořeníme paprikou (případně hotovým gulášovým kořením), pepřem, solí, kmínem. Vložíme brambory nakrájené na malé kostičky a zalijeme vodou. Když jsou brambory uvařené, přidáme drcený česnek, majoránku a zahustíme moukou rozšlehanou v troše vody. Necháme projít varem asi 3 minuty, přidáme nasekanou petrželku nebo pažitku a máme hotovo.
Zuzana Mellenová13. 05. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: sušený libeček
planeta 12. 11. 2014, 11:10
© 2024, Railsformers s.r.o.