Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Houbová omáčka s těstovinami

Houbová omáčka s těstovinami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
2364 kalorií 25.0g cukrů 71.0g tuků 73.0g bílkovin

Příprava

Žampiony očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vložíme je do nádoby s teplou vodou a asi 30 minut je necháme ve vodě odležet. Lilek oloupeme a nakrájíme na kostičky, posolíme a necháme odležet, dokud se neopotí. Párky nakrájíme na kolečka a opečeme je na malém množství másla. Párky vyndáme z pánve, do které přidáme máslo a 2 lžíce oleje. V této směsi osmahneme dobře okapané houby. Na druhé pánvi osmažíme ve směsi másla a oleje lilky, které jsme osušili a obalili v mouce. Těstoviny uvaříme dle návodu. Česnek osmahneme na másle, přidáme propasírovanou dužinu z rajčat, sůl a pepř a dusíme asi 15 minut na mírném plameni. Do směsi vložíme opečená kolečka párků a osmahnuté houby, vše dobře promícháme a přelijeme tím uvařené těstoviny. Povrch ozdobíme lilky a sýrem.


Ellis

27. 07. 2011, Recept navštíven: 3352x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva recept. Dělávám hlavně v létě.
Přidané ingredience: špetka chilli

09. 02. 2013, 21:08

Přidat komentář

Facebook komentáře