Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí na divoko

Hovězí na divoko

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 0min 4h 0min
Nutriční hodnoty
700 kalorií 0.0g cukrů 73.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rozložíme ji na hovězí plátky společně s bobkovým listem, zrnky pepře, nového koření, tymiánem a polijeme červeným vínem. V hrnci svaříme sklenici vody s octem, necháme vychladnout a polijeme maso. Přikryjeme pokličkou a vložíme na 5 hodin do ledničky. Odleželé maso vyjmeme z marinády, osušíme je, potřeme solí a pepřem. Marinádu scedíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme na pekáči. Přidáme olej, silně jej rozpálíme, vložíme maso a důkladně je ze všech stran osmažíme. K masu přidáme zeleninu, přísady z marinády a rajčatový protlak. Pak postupně přiléváme samotnou marinádu. Takto připravené maso pečeme v troubě předehřáté na 220 °C asi 2 hodiny. Hotovou pečeni narovnáme na servírovací mísu. Vypečenou šťávu scedíme a podáváme k masu. Jako příloha se hodí bramborové knedlíky a salát ze syrového zelí.


Svetlana

25. 11. 2009, Recept navštíven: 8370x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to nieco vynikajuce

21. 03. 2016, 20:11

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je vyborný, maso vynikajuce

29. 11. 2016, 19:40

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo je chuťovo veľmi dobré

24. 01. 2017, 19:59

Přidat komentář

Facebook komentáře