Indická smažená cibule Bhajii

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1864 kalorií
3.0g cukrů
153.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Všechny uvedené suroviny (kromě cibule a oleje) smícháme v misce tak aby nám vzniklo hustší těstíčko. Necháme hodinu odpočinout.
Cibuli nakrájíme na plátky. Rozpálíme olej. Plátky cibule obalujeme v těstíčku a hned vkládáme do oleje, smažíme do zlatova. Osmaženou cibuli vyjmeme a necháme okapat na papírové utěrce nebo ubrousku, aby se přebytečný olej vsákl do papíru.
Indové ji podávají jako součást menu, ale hodí se jako příloha ke stejkům, salátům nebo jen samotná s nějakou Chutney omáčkou či jen jako chipsy.

přidejte na:
hOJSADLO

06. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobrý a zaujímavý recept

palino 15. 03. 2017, 20:11

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Je to výborné, může se to podávat i k pivu.

Lela 02. 06. 2012, 19:08