Indická smažená cibule Bhajii
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1864
kalorií
3.0g
cukrů
153.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Všechny uvedené suroviny (kromě cibule a oleje) smícháme v misce tak, aby nám vzniklo hustší těstíčko. Necháme hodinu odpočinout.
Cibuli nakrájíme na plátky. Rozpálíme olej. Plátky cibule obalujeme v těstíčku a hned vkládáme do oleje, smažíme do zlatova. Osmaženou cibuli vyjmeme a necháme okapat na papírové utěrce nebo ubrousku, aby se přebytečný olej vsákl do papíru.
Indové ji podávají jako součást menu, ale hodí se jako příloha ke stejkům, salátům nebo jen samotná s nějakou Chutney omáčkou či jen jako chipsy.
hOJSADLO06. 10. 2011
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.