Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Indická smažená cibule Bhajii

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

1864 kalorií, 3.0g cukrů, 153.0g tuků, 16.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny uvedené suroviny (kromě cibule a oleje) smícháme v misce tak aby nám vzniklo hustší těstíčko. Necháme hodinu odpočinout.
Cibuli nakrájíme na plátky. Rozpálíme olej. Plátky cibule obalujeme v těstíčku a hned vkládáme do oleje, smažíme do zlatova. Osmaženou cibuli vyjmeme a necháme okapat na papírové utěrce nebo ubrousku, aby se přebytečný olej vsákl do papíru.
Indové ji podávají jako součást menu, ale hodí se jako příloha ke stejkům, salátům nebo jen samotná s nějakou Chutney omáčkou či jen jako chipsy.

hOJSADLO

06. 10. 2011, Recept navštíven: 3815x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Indická smažená cibule Bhajii

Indická smažená cibule Bhajii

Všechny uvedené suroviny (kromě cibule a oleje) smícháme v misce tak aby nám vzniklo hustší těstíčko. Nech...

Zobrazit všechny podobné recepty k Indická smažená cibule Bhajii Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Je to výborné, může se to podávat i k pivu.

Lela 02. 06. 2012, 19:08

Facebook komentáře