Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Indická smažená cibule Bhajii

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1864 kalorií 3.0g cukrů 153.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Všechny uvedené suroviny (kromě cibule a oleje) smícháme v misce tak aby nám vzniklo hustší těstíčko. Necháme hodinu odpočinout.
Cibuli nakrájíme na plátky. Rozpálíme olej. Plátky cibule obalujeme v těstíčku a hned vkládáme do oleje, smažíme do zlatova. Osmaženou cibuli vyjmeme a necháme okapat na papírové utěrce nebo ubrousku, aby se přebytečný olej vsákl do papíru.
Indové ji podávají jako součást menu, ale hodí se jako příloha ke stejkům, salátům nebo jen samotná s nějakou Chutney omáčkou či jen jako chipsy.


Přidat na Pinterest
hOJSADLO

06. 10. 2011, Recept navštíven: 4196x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý a zaujímavý recept

15. 03. 2017, 20:11

Přidat komentář
Thumb
Je to výborné, může se to podávat i k pivu.

Lela 02. 06. 2012, 19:08

Facebook komentáře