Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jarní sedmikrásková polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
412 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Houby předem namočíme aspoň na dvě hodiny.
Změklé houby dáme vařit s kostkou zeleninového bujónu, vaříme asi 15 minut skoro doměkka.
Na pánev dáme rozehřát máslo, přidáme zeleninu, nastrouhanou nahrubo, krátce osmahneme a zasypeme krupičkou a všechno spolu restujeme, až krupička jemně zezlátne.
Osmaženou zeleninu s krupičkou přidáme do polévky. Sedmikrásky nasekáme na menší kousky a také přidáme do polévky. Krátce povaříme a nakonec do polévky vklepneme opatrně vejce tak, aby žloutky zůstaly celé. Už jen necháme přejít varem, vypneme, přisypeme sekanou pažitku a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Angel 666

28. 04. 2010, Recept navštíven: 2514x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
bujóny do polévek nepřidávám, polévku dochucuji tekutým polévkovým kořením maggi
Přidané ingredience: maggi

29. 01. 2014, 07:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava jarná polievka

02. 05. 2016, 10:55

Přidat komentář

Facebook komentáře