Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játrová polévka

Játrová polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

584 kalorií, 0.0g cukrů, 8.0g tuků, 45.0g bílkovin

Příprava

Na masti zapeníme posekanú cibuľu, pridáme postrúhanú koreňovú zeleninu a jemne opražíme.

K tomu pridáme očistenú pečeň pokrájanú na rezance, podusíme, pridáme červenú papriku, zaprášime múkou, zalejeme vývarom a varíme.
Okoreníme čierným korením a majoránom a posolíme.

Zjemníme žĺtkom, ktorý najprv rozmiešame v troške polievky a vlejeme do celého množstva. Už nevaríme.

Bulb Tip k receptu

Zelená petržlenová vňať není len na ozdobu ale obsahuje aj cenný vitamín C.

Jozef

03. 10. 2010, Recept navštíven: 1549x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játrová polévka

Játrová polévka

Na masti zapeníme posekanú cibuľu, pridáme postrúhanú koreňovú zeleninu a jemne opražíme. K tomu pridám...

Játrová polévková zavářka

Játrová polévková zavářka

Hovězí nebo vepřová játra pomeleme i s oloupaným česnekem. Přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku a po promích...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játrová polévka Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá polévka, přidala bych ještě trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

21. 11. 2014, 09:37

Přidat komentář

Facebook komentáře