Játrová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
584
kalorií
0.0g
cukrů
8.0g
tuků
45.0g
bílkovin
Příprava
Na masti zapeníme posekanú cibuľu, pridáme postrúhanú koreňovú zeleninu a jemne opražíme.
K tomu pridáme očistenú pečeň pokrájanú na rezance, podusíme, pridáme červenú papriku, zaprášime múkou, zalejeme vývarom a varíme.
Okoreníme čierným korením a majoránom a posolíme.
Zjemníme žĺtkom, ktorý najprv rozmiešame v troške polievky a vlejeme do celého množstva. Už nevaríme.
Tip k receptu
Zelená petržlenová vňať není len na ozdobu ale obsahuje aj cenný vitamín C.
Jozef03. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.