Chybějící obrázek

Kapr na Raczký způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

3704 kalorií
8.0g cukrů
62.0g tuků
196.0g bílkovin


Příprava

Podkovy nakrájaného kapra posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Na výpeku urestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, lečo, cesnak a v šupke uvarené a na plátky nakrájané zemiaky. Zľahka premiešame, vložíme do pekáča. Na paprikové zemiaky poukladáme upečené kúsky kapra a v rúre dopečieme. Pri podávaní pokvapkáme pochúťkovou smotanou.

Tip k receptu

Môžeme použiť aj iný druh ryby,napríklad treska,makrela alebo pangasius.

přidejte na:
Jozef

13. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý sposob prípravy kapra

katka16031 23. 03. 2016, 20:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný kapor

hanka 24. 09. 2017, 14:16

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Rácz znamená srbský a v tomto prípade na srbský spôsob. Pre väcsinu lahsie pochopitelné nez ráczsky spôsob.

József 12. 01. 2013, 17:00