Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr na Raczký způsob

Kapr na Raczký způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

3704 kalorií, 8.0g cukrů, 62.0g tuků, 196.0g bílkovin

Příprava

Podkovy nakrájaného kapra posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Na výpeku urestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, lečo, cesnak a v šupke uvarené a na plátky nakrájané zemiaky. Zľahka premiešame, vložíme do pekáča. Na paprikové zemiaky poukladáme upečené kúsky kapra a v rúre dopečieme. Pri podávaní pokvapkáme pochúťkovou smotanou.

Bulb Tip k receptu

Môžeme použiť aj iný druh ryby,napríklad treska,makrela alebo pangasius.

Jozef

13. 08. 2010, Recept navštíven: 2014x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr na Raczký způsob

Kapr na Raczký způsob

Podkovy nakrájaného kapra posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Na výpeku urestuje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr na Raczký způsob Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý sposob prípravy kapra

23. 03. 2016, 20:00

Přidat komentář
Thumb
Rácz znamená srbský a v tomto prípade na srbský spôsob. Pre väcsinu lahsie pochopitelné nez ráczsky spôsob.

József 12. 01. 2013, 17:00

Facebook komentáře