Chybí obrázek

Kapr na Raczký způsob

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

3704 kalorií
8.0g cukrů
62.0g tuků
196.0g bílkovin


Příprava

Podkovy nakrájaného kapra posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Na výpeku urestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, lečo, cesnak a v šupke uvarené a na plátky nakrájané zemiaky. Zľahka premiešame, vložíme do pekáča. Na paprikové zemiaky poukladáme upečené kúsky kapra a v rúre dopečieme. Pri podávaní pokvapkáme pochúťkovou smotanou.

Tip k receptu

Môžeme použiť aj iný druh ryby,napríklad treska,makrela alebo pangasius.

přidejte na:
Chybí obrázek

13. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobrý sposob prípravy kapra

23. 03. 2016, 20:00

Chybí obrázek
chutný kapor

24. 09. 2017, 14:16

Přidat komentář
Chybí obrázek
Rácz znamená srbský a v tomto prípade na srbský spôsob. Pre väcsinu lahsie pochopitelné nez ráczsky spôsob.

József 12. 01. 2013, 17:00

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.