Kapr na Raczký způsob
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
3704
kalorií
8.0g
cukrů
62.0g
tuků
196.0g
bílkovin
Příprava
Podkovy nakrájaného kapra posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Na výpeku urestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, lečo, cesnak a v šupke uvarené a na plátky nakrájané zemiaky. Zľahka premiešame, vložíme do pekáča. Na paprikové zemiaky poukladáme upečené kúsky kapra a v rúre dopečieme. Pri podávaní pokvapkáme pochúťkovou smotanou.
Tip k receptu
Môžeme použiť aj iný druh ryby,napríklad treska,makrela alebo pangasius.
Jozef13. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.