Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr na Raczký způsob

Kapr na Raczký způsob

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3704 kalorií 8.0g cukrů 62.0g tuků 196.0g bílkovin

Příprava

Podkovy nakrájaného kapra posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Na výpeku urestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, lečo, cesnak a v šupke uvarené a na plátky nakrájané zemiaky. Zľahka premiešame, vložíme do pekáča. Na paprikové zemiaky poukladáme upečené kúsky kapra a v rúre dopečieme. Pri podávaní pokvapkáme pochúťkovou smotanou.

Bulb Tip k receptu

Môžeme použiť aj iný druh ryby,napríklad treska,makrela alebo pangasius.


Jozef

13. 08. 2010, Recept navštíven: 2215x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý sposob prípravy kapra

23. 03. 2016, 20:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný kapor

24. 09. 2017, 14:16

Přidat komentář
Thumb
Rácz znamená srbský a v tomto prípade na srbský spôsob. Pre väcsinu lahsie pochopitelné nez ráczsky spôsob.

József 12. 01. 2013, 17:00

Facebook komentáře