Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapustový eintopf

Kapustový eintopf

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
852 kalorií 0.0g cukrů 80.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme olej a cibulku orestujeme, přidáme pokrájené vepřové maso a špek. Necháme změknout. Do hrnce následně přihodíme i připravenou zeleninu. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, mrkev očistíme a necháme větší kousky, kapusty opláchenme a zbavíme první poničené vrstvy. Vše vložíme do hrnce a zalijeme 1-2 hrnky vlažné vody. Směs dusíme pod pokličkou do změknutí, poté odklopíme a ještě chvilku vaříme. Velká část vody se odpaří a do zbylého množství vmícháme jíšku, sůl, pepř a máslo. Zamícháme a necháme zhoustnout. Podáváme samotné nebo s pečivem.

Bulb Tip k receptu

Kedlubny můžeme nahradit bramborami. Pro obměnu lze ještě přidat bobkový list a nové koření.


Alirtecka

10. 01. 2011, Recept navštíven: 2455x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musim to vyskusat

01. 11. 2015, 20:47

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

15. 10. 2016, 20:20

Přidat komentář

Facebook komentáře