Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Karbenátky z kapra

Karbenátky z kapra

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2920 kalorií 2.0g cukrů 88.0g tuků 231.0g bílkovin

Příprava

Kapra očistíme, vykucháme a naporcujeme. Dáme vařit do osolené vroucí vody na 10-15 minut. Necháme vychladnout a maso obereme od kostí. Vybíráme pouze větší kosti. Maso pomeleme, osolíme a opepříme dle chuti. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, 2 vejce, kari koření, kmín a 150 g strouhanky. Vše důkladně zpracujeme a tvoříme malé karbenátky. Zbývající vejce rozšleháme a připravené karbenátky obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Dáme smažit do zlatova na rozpálený olej.

Bulb Tip k receptu

Jako ozdobu můžeme použít uvařenou bazalku a osmaženou červenou cibuli.


Milena

25. 05. 2009, Recept navštíven: 3421x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře