Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kopřivový nákyp s uzeninou

Kopřivový nákyp s uzeninou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

740 kalorií, 1.0g cukrů, 60.0g tuků, 26.0g bílkovin

Příprava

Sendvič alebo žemle pokrájame na kocky a nasucho pražíme v rúre. Mlieko, smotanu a žĺtky spolu ušľaháme, pridáme muškátový orech, soľ a sendvič zalejeme. Mäso pokrájame, žihľavu očistíme, umyjeme a krátko orestujeme na masle s cibuľkou a cesnakom. Vychladnuté spracujeme zo sendvičom a snehom zo 4 bielkov. Dochutíme. Rozotrieme na vymastený a strúhankou posypaný pekáč.
Pečieme v rúre pri 190°C 25-30 min.

Bulb Tip k receptu

Nákyp podávame teplý so zeleninovým šalátom. Výborne chutí aj studený posypaný postrúhaným plesnivým syrom.

Jozef

02. 02. 2011, Recept navštíven: 1617x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kopřivový nákyp s uzeninou

Kopřivový nákyp s uzeninou

Sendvič alebo žemle pokrájame na kocky a nasucho pražíme v rúre. Mlieko, smotanu a žĺtky spolu ušľaháme, pr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kopřivový nákyp s uzeninou Link-arrow
Thumb.19205

Zeleninový salát s tofu

Salát omyjeme a natrháme na kousky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na nudličky, kukuřici, pokud máme mraženou,...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo lahodný nákyp

01. 11. 2016, 14:31

Přidat komentář

Facebook komentáře