Chybějící obrázek

Kopřivový nákyp s uzeninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

740 kalorií
1.0g cukrů
60.0g tuků
26.0g bílkovin


Příprava

Sendvič alebo žemle pokrájame na kocky a nasucho pražíme v rúre. Mlieko, smotanu a žĺtky spolu ušľaháme, pridáme muškátový orech, soľ a sendvič zalejeme. Mäso pokrájame, žihľavu očistíme, umyjeme a krátko orestujeme na masle s cibuľkou a cesnakom. Vychladnuté spracujeme zo sendvičom a snehom zo 4 bielkov. Dochutíme. Rozotrieme na vymastený a strúhankou posypaný pekáč.
Pečieme v rúre pri 190°C 25-30 min.

Tip k receptu

Nákyp podávame teplý so zeleninovým šalátom. Výborne chutí aj studený posypaný postrúhaným plesnivým syrom.

přidejte na:
Jozef

02. 02. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo lahodný nákyp
hanka 01. 11. 2016, 15:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
nákyp sa mi pozdáva
dušanka 05. 03. 2017, 15:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzerá to na dobrý recept
Svetlana 08. 07. 2019, 23:08