Kopřivový nákyp s uzeninou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
740
kalorií
1.0g
cukrů
60.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Sendvič alebo žemle pokrájame na kocky a nasucho pražíme v rúre. Mlieko, smotanu a žĺtky spolu ušľaháme, pridáme muškátový orech, soľ a sendvič zalejeme. Mäso pokrájame, žihľavu očistíme, umyjeme a krátko orestujeme na masle s cibuľkou a cesnakom. Vychladnuté spracujeme zo sendvičom a snehom zo 4 bielkov. Dochutíme. Rozotrieme na vymastený a strúhankou posypaný pekáč.
Pečieme v rúre pri 190°C 25-30 min.
Tip k receptu
Nákyp podávame teplý so zeleninovým šalátom. Výborne chutí aj studený posypaný postrúhaným plesnivým syrom.
Jozef02. 02. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.