Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kopřivový nákyp s uzeninou

Kopřivový nákyp s uzeninou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
740 kalorií 1.0g cukrů 60.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Sendvič alebo žemle pokrájame na kocky a nasucho pražíme v rúre. Mlieko, smotanu a žĺtky spolu ušľaháme, pridáme muškátový orech, soľ a sendvič zalejeme. Mäso pokrájame, žihľavu očistíme, umyjeme a krátko orestujeme na masle s cibuľkou a cesnakom. Vychladnuté spracujeme zo sendvičom a snehom zo 4 bielkov. Dochutíme. Rozotrieme na vymastený a strúhankou posypaný pekáč.
Pečieme v rúre pri 190°C 25-30 min.

Bulb Tip k receptu

Nákyp podávame teplý so zeleninovým šalátom. Výborne chutí aj studený posypaný postrúhaným plesnivým syrom.


Jozef

02. 02. 2011, Recept navštíven: 1796x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo lahodný nákyp

01. 11. 2016, 14:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nákyp sa mi pozdáva

05. 03. 2017, 14:40

Přidat komentář

Facebook komentáře