Králík na česneku s olivami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 50min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
184
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Králíka naporcujeme.
Cibuli nakrájíme najemno, celer nadrobno a rozmarýn nasekáme.
Na oleji opečeme ze všech stran králičí maso a pak je vyjmeme. Do tuku dáme cibuli a celer a osmahneme. Přidáme rozmarýn, sůl a pepř.
Po chvilce restování do hrnce vrátíme i králíka, zalijeme vínem a pečeme 1,5 hodiny na 160 °C přiklopené, pak odklopíme a přidáme olivy a nakrájená a oloupaná rajčata. Pečeme ještě 10 minut.
26. 02. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.