Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králík na česneku s olivami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 50min 2h 10min
Nutriční hodnoty
184 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Králíka naporcujeme.
Cibuli nakrájíme najemno, celer nadrobno a rozmarýn nasekáme.
Na oleji opečeme ze všech stran králičí maso a pak je vyjmeme. Do tuku dáme cibuli a celer a osmahneme. Přidáme rozmarýn, sůl a pepř.
Po chvilce restování do hrnce vrátíme i králíka, zalijeme vínem a pečeme 1,5 hodiny na 160 °C přiklopené, pak odklopíme a přidáme olivy a nakrájená a oloupaná rajčata. Pečeme ještě 10 minut.


Přidat na Pinterest
sonizna

26. 02. 2016, Recept navštíven: 676x

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na kralika

27. 02. 2016, 17:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept na prípravu králika

29. 02. 2016, 11:16

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

22. 05. 2016, 19:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
olivy v recepte pridavaju yvbornu chuť kraličiemu masu

04. 11. 2016, 11:22

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
králičie mäso chutne urobené

03. 02. 2017, 17:16

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dělám, ale bez oliv

29. 05. 2017, 07:41

Přidat komentář
Svetlana
treba vyskúšať

Svetlana 10. 08. 2016, 20:15

Facebook komentáře