Chybějící obrázek

Krůtí guláš

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

678 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
109.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nasekáme najemno, zpěníme na oleji. Přidáme na kostičky nakrájené krůtí maso, osolíme, opepříme,přidáme papriku, kari a rozetřený česnek. Vmícháme protlak a chvíli restujeme. Podlijeme trochou bujónu a dusíme doměkka. Dochutíme worcestrem. Zahustíme trochou mouky rozšlehané v trošce vody nebo rozdrobeným chlebem, který v guláši necháme rozvařit.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

19. 05. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: domácí vývar

planeta 21. 02. 2014, 13:06

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný guláš

katka16031 08. 11. 2015, 16:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšané a velmi chutilo

palino 12. 09. 2016, 14:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guľáš robí rada, pridávam tiež hrášok

dušanka 26. 05. 2019, 12:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný guľáš

Svetlana 29. 05. 2019, 19:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný guľáš

hanka 11. 09. 2019, 13:43

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Dělávám stejně, jen navíc přidávám lžíci kečupu a hrášek z konzervy, na talíři sypeme trochou strouhaného eidamu, je to moc dobré. jako přílohu míváme rýži.

Angel 666 01. 01. 2010, 14:25