Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Krůtí guláš

Krůtí guláš
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

678 kalorií, 0.0g cukrů, 15.0g tuků, 109.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nasekáme najemno, zpěníme na oleji. Přidáme na kostičky nakrájené krůtí maso, osolíme, opepříme,přidáme papriku, kari a rozetřený česnek. Vmícháme protlak a chvíli restujeme. Podlijeme trochou bujónu a dusíme doměkka. Dochutíme worcestrem. Zahustíme trochou mouky rozšlehané v trošce vody nebo rozdrobeným chlebem, který v guláši necháme rozvařit.

Zuzana Mellenová

19. 05. 2009, Recept navštíven: 5618x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Krůtí guláš

Krůtí guláš

Cibuli nasekáme najemno, zpěníme na oleji. Přidáme na kostičky nakrájené krůtí maso, osolíme, opepříme,přid...

Krůtí guláš s kysaným zelím

Krůtí guláš s kysaným zelím

Kysané zelí pokrájíme (pokud není dostatečně jemně nakrájené), cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z j...

Zobrazit všechny podobné recepty k Krůtí guláš Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...

Thumb

Houskové knedlíky kynuté – s práškem do pečiva

Do mísy prosejeme mouku, kterou promícháme se solí a práškem do pečiva. V mléce rozkvedláme vajíčko a přidá...

Thumb.50202

Domácí těstoviny

Do misky rozklepneme vejce, přidáme vodu a vše pořádně rozkvedláme. Přisypeme trochu mouky a mícháme, až ná...

Thumb.20162

Knedlík hrníčkový

Rohlíky (nebo jiné bílé pečivo) nakrájíme na menší kostky a smícháme s moukou, mlékém, dvěma žloutky a se s...

Thumb.%c5%a1pagety_va%c5%99en%c3%a9

Špagety vařené

Studenou osolenou vodu přivedeme k varu. Vložíme balení špaget a přidáme lžíci oleje. Za občasného míchání ...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: domácí vývar

21. 02. 2014, 13:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný guláš

08. 11. 2015, 16:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a velmi chutilo

12. 09. 2016, 14:12

Přidat komentář
Angel 666
Dělávám stejně, jen navíc přidávám lžíci kečupu a hrášek z konzervy, na talíři sypeme trochou strouhaného eidamu, je to moc dobré. jako přílohu míváme rýži.

Angel 666 01. 01. 2010, 14:25

Facebook komentáře