Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Krůtí guláš s kysaným zelím

Krůtí guláš s kysaným zelím

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 2h 10min
Nutriční hodnoty
528 kalorií 0.0g cukrů 19.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Kysané zelí pokrájíme (pokud není dostatečně jemně nakrájené), cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z jablka odstraníme jádřinec a nakrájíme na kostičky. Na rozpáleném oleji lehce orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme majoránkou, mletou papriku, kysané zelí a nakrájené jablko. Zalijeme vývarem, promícháme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou.
Zatím oloupeme a omyjeme brambor, jemně ho nastrouháme a zamícháme do zelí.
Přidáme zakysanou smetanu, osolíme, opepříme, promícháme a znovu přivedeme do varu.
Krůtí maso nakrájíme na kostky. Z paprik odstraníme jádřince a nakrájíme je na větší kousky. Na pánvi rozpálíme přepuštěné máslo a maso a papriky na něm smažíme asi 5 minut.
Poté osolíme a vmícháme do zelí.
Před podáváním tento netypický guláš posypeme nasekanou zelenou petrželí.


Mall

30. 11. 2009, Recept navštíven: 2052x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře