Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí roláda s mrkví

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
796 kalorií 3.0g cukrů 31.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Krůtí plátek naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí. Poklademe plátky šunky a na jeden konec položíme oškrábanou mrkev. Stočíme do rolády a trochu zpevníme nití. Mrkev může na koncích vyčnívat. Oloupanou a nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme papriku, zamícháme a ihned zalijeme trochou vody. Do vařícího základu vložíme roládu, přidáme bujón a za občasného obracení a podlévání dusíme asi 45 minut - do měkka. Roládu vyndáme, přidáme na drobno nakrájenou okurku a zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody. Omáčku provaříme, dochutíme solí a nakrájíme roládu. Krůtí roládu s mrkví podáváme s knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

23. 07. 2012, Recept navštíven: 1799x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
rolády jsou u nás oblíbené, přidávám i jedem lístek šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

31. 10. 2015, 07:24

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca rolada

17. 03. 2016, 11:41

Přidat komentář

Facebook komentáře