Krůtí závitek se špenátem
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Špenát připravíme obvyklým způsobem. Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme mlékem, uděláme jíšku, na kterou vložíme zmrazený špenát, dle potřeby podlijeme malinko vodou, krátce povaříme, osolíme a přidáme prolisovaný česnek. Krůtí prsa osolíme,opepříme a zlehka naklepeme, anglickou slaninu můžeme nakrájet na pruhy (pokud ji máme vcelku) a zatočit do krůtího plátku. Jiná možnost je plátky slaniny obtočit kolem zavinutého krůtího masa. Dáme na sádlo zprudka opéci a trochu podlijeme vodou, přiklopíme pánev víkem a necháme podusit.
Tip k receptu
Stejně dobře se hodí i maso kuřecí.
Roxana01. 08. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: vejce
planeta 19. 02. 2014, 07:21

majka 05. 12. 2015, 21:00

palino 17. 12. 2015, 12:30

katka16031 27. 09. 2019, 20:04

hanka 26. 10. 2019, 20:04