Kuřecí směs v hermelínovo - smetanové omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1236
kalorií
0.0g
cukrů
123.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na malé kousky.
V pánvi na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme nasekný česnek, promícháme, přihodíme nudličky anglické slaniny, krátce orestujeme a přidáme maso, tymián, osolíme a opepříme.
Když je maso poloměkké, přidáme do pánve nudličky pórku a kostičky papriky. Když je vše měkké, přihodíme hermelín nakrájený na malé kousíčky, promícháváme, až se sýr rozpustí. Nakonec zalijeme smetanou a mícháme, dokud se nevytvoří hustá omáčka.
Ihned podáváme.
03. 11. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.