Letní zeleninová se zelenými fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
726
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na kousky.
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme slaninu nakrájenou nadrobno, orestujeme a pak přihodíme připravenou zeleninu. Po chvilce přimícháme protlak, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a necháme asi 5 minut povařit. Pak přisypeme propláchnutou rýži a polévku dále vaříme, až rýže změkne.
Polévku vypneme a nakonec přidáme nasekanou bazalku.
Tip k receptu
Rychlá, voňavá a moc dobrá polévka, v letních vedrech klidně nahradí hlavní chod.
Angel 66613. 07. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.