Mexické rybí tacos
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
3984
kalorií
732.0g
cukrů
57.0g
tuků
79.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve si připravíme marinovanou cibuli. Cibuli nakrájíme na proužky a posypeme solí. Počkáme pár minut až pustí šťávu, poté ji slijeme a cibuli propláchneme.
Cibuli smícháme s medem, octem, nasekaným koriandrem, oreganem a utřeným česnekem. Osolíme, opepříme a necháme aspoň dvě hodiny marinovat. Sardinky okořeníme taco kořením, zastříkneme limetkovou šťávou a necháme 10 minut marinovat. Mezitím si oloupeme avokádo, zbavíme ho pecky a nakrájíme na tenké proužky. Sardinky opečeme na grilovací pánvi.
Tortillu plníme sardinkami, avokádem, chilli omáčkou a marinovanou cibulí.
Tip k receptu
Pěkně ostré tortilly jsou vhodné zejména pro muže!
sonizna09. 02. 2016
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.