Mexické tortilly
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
72
kalorií
6.0g
cukrů
1.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
V míse smícháme hladkou mouku, kypřící prášek a vodu, aby nám vzniklo vláčné těsto. Rozdělíme ho na 8 stejných dílů, které rozválíme na pomoučněném vále na tenké placky, jež sušíme na rozpálené pánvi, dokud nezačnou chytat barvu. Cibuli oloupeme a pokrajíme, společně s masem osmahneme dozlatova. Potom ke směsi přidáme nakrájená rajčata a papriku, utřený česnek a promícháme. Směs ochutíme solí, pepřem a kečupem. Na závěr přidáme nasekaný koriandr a pár čerstvých rajčat. Tortillu potřeme masovou směsí a stočíme.
Jiřulka03. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.