Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Milánská roštěnka s makaróny

Milánská roštěnka s makaróny

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1924 kalorií 0.0g cukrů 105.0g tuků 162.0g bílkovin

Příprava

Očistené mäso pokrájame na rezne. Naklepeme, okraje narežeme, okoreníme a posolíme. Makaróny uvaríme vo veľkom množstve posolenej vody. Potom ich scedíme. V kastróliku rozpustíme maslo, pridáme nakrájanú cibuľu a šunku a prikryté podusíme. Zmiešame s makarónmi. Rezne prudko opečieme na horúcom oleji a kladieme na makaróny. Do oleja z opekania pridáme múku, opražíme, podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak a dobre povaríme.Roštenky polejeme a posypeme strúhaným syrom. Ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Zapíjame kvalitným bielym vínom.


Jozef

04. 08. 2010, Recept navštíven: 3126x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na roštenku vcelku velmi dobrý

17. 02. 2017, 20:23

Přidat komentář

Facebook komentáře