Milánská roštěnka s makaróny
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1924
kalorií
0.0g
cukrů
105.0g
tuků
162.0g
bílkovin
Příprava
Očistené mäso pokrájame na rezne. Naklepeme, okraje narežeme, okoreníme a posolíme. Makaróny uvaríme vo veľkom množstve posolenej vody. Potom ich scedíme. V kastróliku rozpustíme maslo, pridáme nakrájanú cibuľu a šunku a prikryté podusíme. Zmiešame s makarónmi. Rezne prudko opečieme na horúcom oleji a kladieme na makaróny. Do oleja z opekania pridáme múku, opražíme, podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak a dobre povaríme.Roštenky polejeme a posypeme strúhaným syrom. Ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
Zapíjame kvalitným bielym vínom.
Jozef04. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.