Mrkvový guláš na černém pivu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
2h 30min
Celkový čas
2h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1072
kalorií
0.0g
cukrů
50.0g
tuků
78.0g
bílkovin
Příprava
Na jedné lžičce sádla si do hněda osmahneme maso a dáme do zapékací mísy. Na druhé lžíci sádla osmahneme cibuli nahrubo a mrkev, dokud nezhnědnou. Pak zasypeme moukou a přimícháme k masu. Přidáme rozdrobenou kostku bujónu a koření a cukr. Zalijeme černým pivem a dusíme v troubě při teplotě 180°C cca 2 hodiny. Servírujeme s bramborovými knedlíčky nebo pažitkovými noky. Někdo ho má rád i s bramborovou kaší.
Vera24. 05. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: dle receptu
Sonia005 20. 11. 2012, 12:50
© 2024, Railsformers s.r.o.