Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mrkvový guláš na černém pivu

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 30min 2h 40min
Nutriční hodnoty
1072 kalorií 0.0g cukrů 50.0g tuků 78.0g bílkovin

Příprava

Na jedné lžičce sádla si do hněda osmahneme maso a dáme do zapékací mísy. Na druhé lžíci sádla osmahneme cibuli nahrubo a mrkev, dokud nezhnědnou. Pak zasypeme moukou a přimícháme k masu. Přidáme rozdrobenou kostku bujónu a koření a cukr. Zalijeme černým pivem a dusíme v troubě při teplotě 180°C cca 2 hodiny. Servírujeme s bramborovými knedlíčky nebo pažitkovými noky. Někdo ho má rád i s bramborovou kaší.


Přidat na Pinterest
Vera

24. 05. 2011, Recept navštíven: 2867x


Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ač se to nezdá, recept je jednoduchý, ono se to vlastně vaří samo. Občas na to mrknete, promícháte a vrátíte zpět. Ale ta dobrota nakonec.....
Přidané ingredience: dle receptu

20. 11. 2012, 11:50

Přidat komentář

Facebook komentáře