Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mrkvový guláš na černém pivu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 2h 30min
Celkový čas: 2h 40min , porce

1072 kalorií, 0.0g cukrů, 50.0g tuků, 78.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na jedné lžičce sádla si do hněda osmahneme maso a dáme do zapékací mísy. Na druhé lžíci sádla osmahneme cibuli nahrubo a mrkev, dokud nezhnědnou. Pak zasypeme moukou a přimícháme k masu. Přidáme rozdrobenou kostku bujónu a koření a cukr. Zalijeme černým pivem a dusíme v troubě při teplotě 180°C cca 2 hodiny. Servírujeme s bramborovými knedlíčky nebo pažitkovými noky. Někdo ho má rád i s bramborovou kaší.

Vera

24. 05. 2011, Recept navštíven: 2688x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mrkvový guláš na černém pivu

Mrkvový guláš na černém pivu

Na jedné lžičce sádla si do hněda osmahneme maso a dáme do zapékací mísy. Na druhé lžíci sádla osmahneme ci...

Mrkvový guláš s hovězím masem

Mrkvový guláš s hovězím masem

Osolené a okořeněné maso opečeme na zpěněném tuku s cibulkou a s česnekem. Podlijeme vodou, dusíme do polom...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mrkvový guláš na černém pivu Link-arrow

Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ač se to nezdá, recept je jednoduchý, ono se to vlastně vaří samo. Občas na to mrknete, promícháte a vrátíte zpět. Ale ta dobrota nakonec.....
Přidané ingredience: dle receptu

20. 11. 2012, 11:50

Přidat komentář

Facebook komentáře