Mrkvový guláš na černém pivu

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
2h 30min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

1072 kalorií
0.0g cukrů
50.0g tuků
78.0g bílkovin


Příprava

Na jedné lžičce sádla si do hněda osmahneme maso a dáme do zapékací mísy. Na druhé lžíci sádla osmahneme cibuli nahrubo a mrkev, dokud nezhnědnou. Pak zasypeme moukou a přimícháme k masu. Přidáme rozdrobenou kostku bujónu a koření a cukr. Zalijeme černým pivem a dusíme v troubě při teplotě 180°C cca 2 hodiny. Servírujeme s bramborovými knedlíčky nebo pažitkovými noky. Někdo ho má rád i s bramborovou kaší.

přidejte na:
Chybí obrázek

24. 05. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Sonia005
Ač se to nezdá, recept je jednoduchý, ono se to vlastně vaří samo. Občas na to mrknete, promícháte a vrátíte zpět. Ale ta dobrota nakonec.....
Přidané ingredience: dle receptu

20. 11. 2012, 11:50

Chybí obrázek
guľáš jednoduchý ale velmi chutný

25. 08. 2017, 19:57

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.