Chybějící obrázek

Nadívaný bůček se žampióny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

4052 kalorií
1.0g cukrů
22.0g tuků
187.0g bílkovin


Příprava

Očištěné žampióny nakrájíme na kostičky. Pečivo také a zvlhčíme mlékem, přidáme rozmíchaná vejce, muškátový oříšek a mletý pepř, osolíme a lehce promícháme se žampióny. Do připraveného bůčku prořízneme ostrým nožem kapsu, maso osolíme, potřeme vně i uvnitř česnekem, naplníme náplní a uzavřeme, povrch posypeme kmínem a spolu s cibulí nakrájenou na dílky dáme péci do vyhřáté trouby, po chvíli maso podlijeme a pod poklicí dopečeme při střední teplotě asi 1 hodinu. Pak odkryjeme a dopečeme do červena a do křupava.

přidejte na:

28. 02. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept
majka 26. 11. 2019, 22:58
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo veľmi dobré
hanka 04. 01. 2020, 22:17