Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Nadívaný bůček se žampióny

Nadívaný bůček se žampióny

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 35min
Nutriční hodnoty
4052 kalorií 1.0g cukrů 22.0g tuků 187.0g bílkovin

Příprava

Očištěné žampióny nakrájíme na kostičky. Pečivo také a zvlhčíme mlékem, přidáme rozmíchaná vejce, muškátový oříšek a mletý pepř, osolíme a lehce promícháme se žampióny. Do připraveného bůčku prořízneme ostrým nožem kapsu, maso osolíme, potřeme vně i uvnitř česnekem, naplníme náplní a uzavřeme, povrch posypeme kmínem a spolu s cibulí nakrájenou na dílky dáme péci do vyhřáté trouby, po chvíli maso podlijeme a pod poklicí dopečeme při střední teplotě asi 1 hodinu. Pak odkryjeme a dopečeme do červena a do křupava.


28. 02. 2011, Recept navštíven: 1778x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře