Nadívaný bůček se žampióny
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
4052
kalorií
1.0g
cukrů
22.0g
tuků
187.0g
bílkovin
Příprava
Očištěné žampióny nakrájíme na kostičky. Pečivo také a zvlhčíme mlékem, přidáme rozmíchaná vejce, muškátový oříšek a mletý pepř, osolíme a lehce promícháme se žampióny. Do připraveného bůčku prořízneme ostrým nožem kapsu, maso osolíme, potřeme vně i uvnitř česnekem, naplníme náplní a uzavřeme, povrch posypeme kmínem a spolu s cibulí nakrájenou na dílky dáme péci do vyhřáté trouby, po chvíli maso podlijeme a pod poklicí dopečeme při střední teplotě asi 1 hodinu. Pak odkryjeme a dopečeme do červena a do křupava.
28. 02. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.