Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Omáčka z povidel

Omáčka z povidel

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
520 kalorií 2.0g cukrů 27.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Povidla dáme do hrnce, přilijeme 50 ml vody, přidáme perník, osolíme, přidáme skořici, rozinky, trochu citrónové kůry a povaříme cca 15 minut. Poté přilijeme smetanu, přisypeme mouku, přidáme na plátky nakrájené mandle a povaříme cca 5 minut. Poté omáčku dochutíme cukrem. Podáváme ke kynutým knedlíkům.


Beruska64

17. 12. 2009, Recept navštíven: 2654x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře