Pečený pangasius s chřestem a vejcem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1176 kalorií
1.0g cukrů
114.0g tuků
26.0g bílkovin


Příprava

Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme. Dáme do zapékací mísy, posypeme z obou stran kmínem, mletou pálivou paprikou, opepříme a osolíme dle chuti. Přidáme na kousky nakrájené máslo, podlijeme bujónem a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Mezitím chřest oloupeme a odřízneme tuhé konce. Vložíme na rozpálený olej a smažíme na mírném plameni 4 minuty. Přitom chřest stále otáčíme, aby byl stejnoměrně osmažený. Ke konci smažení přidáme citrónovou šťávu a sojovou omáčku. Chřest ve šťávě obalíme a dáme na talíř. Vejce rozklepneme nad rozpáleným olejem a smažíme 5 minut. Osolíme, opepříme dle chuti a položíme na chřest. Nakonec na talíř dáme opečeného pangasia s trochou vypečené šťávy a podáváme.

přidejte na:
Milena

18. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Prima recept. Před lety jsem jej dělávala celkem často.
Přidané ingredience: špetka koření na ryby

maruskaji 19. 02. 2013, 20:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept

hanka 08. 09. 2016, 12:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravený pangasius

palino 07. 12. 2016, 22:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept

Svetlana 26. 01. 2017, 19:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pečený pangasius je vyborný

majka 12. 12. 2017, 14:33

Přidat komentář