Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený pangasius s chřestem a vejcem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1176 kalorií 1.0g cukrů 114.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Plátky omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme. Dáme do zapékací mísy, posypeme z obou stran kmínem, mletou pálivou paprikou, opepříme a osolíme dle chuti. Přidáme na kousky nakrájené máslo, podlijeme bujónem a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Mezitím chřest oloupeme a odřízneme tuhé konce. Vložíme na rozpálený olej a smažíme na mírném plameni 4 minuty. Přitom chřest stále otáčíme, aby byl stejnoměrně osmažený. Ke konci smažení přidáme citrónovou šťávu a sojovou omáčku. Chřest ve šťávě obalíme a dáme na talíř. Vejce rozklepneme nad rozpáleným olejem a smažíme 5 minut. Osolíme, opepříme dle chuti a položíme na chřest. Nakonec na talíř dáme opečeného pangasia s trochou vypečené šťávy a podáváme.


Přidat na Pinterest
Milena

18. 06. 2009, Recept navštíven: 3051x

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Před lety jsem jej dělávala celkem často.
Přidané ingredience: špetka koření na ryby

19. 02. 2013, 20:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

08. 09. 2016, 12:48

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravený pangasius

07. 12. 2016, 22:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

26. 01. 2017, 19:50

Přidat komentář

Facebook komentáře