Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Petrželové noky s citrónovým máslem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
2408 kalorií 0.0g cukrů 156.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Brambory i pastiňák vaříme doměkka.
Změklé máslo smícháme se šťávou a kůrou z citrónu do pěny, osolíme a opepříme. Dáme odpočinout do lednice.
Brambory i pastiňák oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme vejce, mouku a polovinu nasekané petrželky a vypracujeme v těsto. Z těsta tvoříme nočky, které vaříme 5 minut v osolené vodě.
Nočky rozdělíme na talíře, posypeme je nasucho opečenou strouhankou a nasekanou petrželkou, přelijeme je rozpuštěným máslem a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat jako hlavní chod i jako přílohu.


Přidat na Pinterest
sonizna

07. 03. 2016, Recept navštíven: 1000x

Podobné recepty


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný dobrý recept

15. 03. 2016, 13:44

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce noky

22. 05. 2016, 18:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
noky su chuťovo vyborné s citronovým maslom

15. 02. 2017, 11:08

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné noky

23. 03. 2017, 11:54

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
noky dělám bez citronového másla

09. 05. 2017, 09:08

Přidat komentář

Facebook komentáře