Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní vepřové kostky se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
342 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Namícháme si marinádu z oleje, česneku, pepře, sójové omáčky, citrónové šťávy, soli, chilli omáčky a worcesterové omáčky. Do marinády vložíme maso nakrájené na kostky. Promícháme a marinujeme nejméně 2 hodiny. Pak ho na rozpáleném oleji orestujeme ze všech stran. Když se zatáhne, přihodíme pokrájený řapíkatý celer, jarní cibulku, žampióny, papriku a sterilovanou kukuřici. Dusíme do měkka, podle potřeby podléváme vodou. Nakonec zahustíme solamylem rozmíchaným ve vodě tak, aby pokrm nebyl příliš hustý.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s těstovinovou rýží nebo těstovinami.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

21. 10. 2015, Recept navštíven: 3254x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne urobené masko

21. 10. 2015, 18:30

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí výborne

22. 10. 2015, 10:27

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá byt chutné

02. 11. 2015, 11:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

16. 02. 2016, 13:15

Přidat komentář

Facebook komentáře