Pivovarský guláš ze sojových kostek

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

627 kalorií
0.0g cukrů
37.0g tuků
51.0g bílkovin


Příprava

Sojové kostky podle návodu na obalu povaříme v osolené vodě ochucené masoxem. Uvařené kostky dobře scedíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme scezené kostky, opečeme je, přisypeme rajčata nakrájená na malé kousky, orestujeme, přidáme rozmačkaný česnek, zasypeme paprikou, solí, pepřem a drceným kmínem. Podlijeme trochou vody a chvilku podusíme. Asi po 15 minutách přilijeme pivo, vmícháme nastrouhaný chléb a ještě asi 5 - 10 minut necháme mírně vařit, aby se guláš zahustil rozvařeným chlebem.
Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo jen čerstvým chlebem. Porci guláše na talíři ozdobíme kouskem natvrdo uvařeného vejce.

Tip k receptu

Guláš je nejlepší druhý den odleželý.

přidejte na:
Angel 666

04. 08. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
hanka
chuťovo vyborný guláš

20. 05. 2016, 09:49

palino
vyborná pochúťka

08. 09. 2016, 12:41

dušanka
aj ked sojový, ale velmi chutný guláš

14. 01. 2017, 20:01

katka16031
nie je to original guľáš ale občas sa dá urobiť

24. 06. 2017, 20:12

Katastrofa. :-(

Terez 25. 08. 2017, 13:19

Fuuuj

Terez 25. 08. 2017, 13:34

Přidat komentář
Dal jsem místo čerstvých rajčat rajčata loupany z plechovky. Jinak jsem dodržel recept a musím říct že to je fakt mňamka. Nevěřil jsem že to bude tak dobrý jako z masa.

Libor 23. 01. 2013, 20:44

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.