Pivovarský guláš ze sojových kostek
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
627
kalorií
0.0g
cukrů
37.0g
tuků
51.0g
bílkovin
Příprava
Sojové kostky podle návodu na obalu povaříme v osolené vodě ochucené masoxem. Uvařené kostky dobře scedíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme scezené kostky, opečeme je, přisypeme rajčata nakrájená na malé kousky, orestujeme, přidáme rozmačkaný česnek, zasypeme paprikou, solí, pepřem a drceným kmínem. Podlijeme trochou vody a chvilku podusíme. Asi po 15 minutách přilijeme pivo, vmícháme nastrouhaný chléb a ještě asi 5 - 10 minut necháme mírně vařit, aby se guláš zahustil rozvařeným chlebem.
Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo jen čerstvým chlebem. Porci guláše na talíři ozdobíme kouskem natvrdo uvařeného vejce.
Tip k receptu
Guláš je nejlepší druhý den odleželý.
Angel 66604. 08. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.