Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plněný zelný list Rox

Plněný zelný list Rox

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2100 kalorií 2.0g cukrů 101.0g tuků 91.0g bílkovin

Příprava

Z hlávky zelí odstraníme poškozené listy a několik největších opatrně stáhneme, aby se nenatrhly. Zbytek zelí pokrájíme na nudličky.

Cibulku osmažíme na sádle, přidáme mleté maso, vejce, trošku vody a okořeníme dle chuti.
Necháme trochu orestovat.

Listy zelí spaříme vřelou vodou, aby šly smotat.
Naplníme je masovou směsí a zamotáme jako váleček.

Polovinu nakrájeného zelí dáme na vymazaný plech, posolíme a o kmínujeme, pokapeme kečupem a poklademe závitky naplněných zelných listů.

Zbytek pokrájeného zelí nasypeme na závitky, opět posolíme, přidáme kmín, zakápneme kečupem a zalijeme smetanou.

Pečeme zvolna v předehřáté troubě na 170- 200 stupňů až začnou listy nabírat zlatavou barvu a jsou měkké.

Bulb Tip k receptu

Kdo má rád pikantnější variantu, zvolí místo jemného kečupu ostrý.


Roxana

07. 08. 2013, Recept navštíven: 1212x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme to, je to prto nás dietní jíedlo

27. 12. 2014, 08:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné dobré jedlo

26. 11. 2015, 10:58

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre dietne jedlo , ktoré chutí

17. 12. 2015, 12:02

Přidat komentář

Facebook komentáře