Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pochoutka z hub /Šlágr hájovny/

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

428 kalorií, 1.0g cukrů, 5.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kousek sádla a másla rozpustíme a zpěníme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme lisovaný česnek (může ho být klidně i více) a chvilku mícháme. Pak přidáme na kostičky nakrájený salám (párek, uzené maso) a chvilku restujeme. Dále přidáme sušené houby (klidně použijte i čerstvé, tak 3/4 kg), nakrájenou papriku, rajčata, osolíme a okmínujeme. Dusíme, až je zelenina měkká, nejméně však 20 minut. Jestliže jsou houby moc suché, při dušení můžeme podlít vodou. Po skončení vaření by ale neměla zůstat žádná. Na závěr přidáme trošku kečupu.

Bulb Tip k receptu

Tuto pochoutku dáváme na opečený chléb, potřený česnekem.

labe

27. 08. 2009, Recept navštíven: 2376x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pochoutka z hub /Šlágr hájovny/

Pochoutka z hub /Šlágr hájovny/

Kousek sádla a másla rozpustíme a zpěníme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme lisovaný česnek (může ho být ...

Nepečená  pochoutka z kysané smetany a banánů

Nepečená pochoutka z kysané smetany a banánů

Zakysanou smetanu rozmícháme s vanilkovým cukrem a vmícháme nastrouhanou čokoládu na vaření. Středně velko...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pochoutka z hub /Šlágr hájovny/ Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
heleen1
Naprosto vynikající !! U nás je to vyhlášená houbová pochoutka!

heleen1 27. 08. 2009, 13:01

labe
Lze vařit i z čerstvých hub.

labe 27. 08. 2009, 14:41

Facebook komentáře