Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pochoutka z hub /Šlágr hájovny/

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
428 kalorií 1.0g cukrů 5.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Kousek sádla a másla rozpustíme a zpěníme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme lisovaný česnek (může ho být klidně i více) a chvilku mícháme. Pak přidáme na kostičky nakrájený salám (párek, uzené maso) a chvilku restujeme. Dále přidáme sušené houby (klidně použijte i čerstvé, tak 3/4 kg), nakrájenou papriku, rajčata, osolíme a okmínujeme. Dusíme, až je zelenina měkká, nejméně však 20 minut. Jestliže jsou houby moc suché, při dušení můžeme podlít vodou. Po skončení vaření by ale neměla zůstat žádná. Na závěr přidáme trošku kečupu.

Bulb Tip k receptu

Tuto pochoutku dáváme na opečený chléb, potřený česnekem.


Přidat na Pinterest
labe

27. 08. 2009, Recept navštíven: 2583x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelé jedlo, z čerstvýh húb jedinečné

23. 01. 2017, 11:03

Přidat komentář
heleen1
Naprosto vynikající !! U nás je to vyhlášená houbová pochoutka!

heleen1 27. 08. 2009, 13:01

labe
Lze vařit i z čerstvých hub.

labe 27. 08. 2009, 14:41

Facebook komentáře