Pochoutka z hub /Šlágr hájovny/
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Kousek sádla a másla rozpustíme a zpěníme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme lisovaný česnek (může ho být klidně i více) a chvilku mícháme. Pak přidáme na kostičky nakrájený salám (párek, uzené maso) a chvilku restujeme. Dále přidáme sušené houby (klidně použijte i čerstvé, tak 3/4 kg), nakrájenou papriku, rajčata, osolíme a okmínujeme. Dusíme, až je zelenina měkká, nejméně však 20 minut. Jestliže jsou houby moc suché, při dušení můžeme podlít vodou. Po skončení vaření by ale neměla zůstat žádná. Na závěr přidáme trošku kečupu.
Tip k receptu
Tuto pochoutku dáváme na opečený chléb, potřený česnekem.
labe27. 08. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 23. 01. 2017, 11:03

palino 10. 03. 2018, 19:44

katka16031 27. 05. 2018, 08:30

majka 05. 01. 2019, 20:35

hanka 15. 01. 2019, 19:28

dušanka 31. 05. 2019, 14:16
heleen1 27. 08. 2009, 13:01
labe 27. 08. 2009, 14:41