Polské zrazy
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2580
kalorií
1.0g
cukrů
99.0g
tuků
63.0g
bílkovin
Příprava
K pomletému hovädziemu a bravčovému mäsu pridáme vo vode namočenú a vyžmýkanú žemľu, mleté čierne korenie, vajcia, soľ a polovicu postrúhanej cibule, všetko dobre premiešame a na navlhčenej doske rozdelíme na rovnaké diely. Do každého zabalíme pokrájanú slaninu, zvinieme do tvaru valčeka a prudko opečieme na horúcej masti. Do masti pridáme druhú polovicu cibule posekanú na drobno, opražíme do ružova, okoreníme červenou paprikou, vložíme opečené zrazy(valčeky) a za podlievania mäso udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho, šťavu zaprášime múkou, povaríme a prilejeme k mäsu.
Tip k receptu
Ako príloha sa najlepšie hodia zemiaky a surová kyslá kapusta.
Jozef25. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.