Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polské zrazy

Polské zrazy

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2580 kalorií 1.0g cukrů 99.0g tuků 63.0g bílkovin

Příprava

K pomletému hovädziemu a bravčovému mäsu pridáme vo vode namočenú a vyžmýkanú žemľu, mleté čierne korenie, vajcia, soľ a polovicu postrúhanej cibule, všetko dobre premiešame a na navlhčenej doske rozdelíme na rovnaké diely. Do každého zabalíme pokrájanú slaninu, zvinieme do tvaru valčeka a prudko opečieme na horúcej masti. Do masti pridáme druhú polovicu cibule posekanú na drobno, opražíme do ružova, okoreníme červenou paprikou, vložíme opečené zrazy(valčeky) a za podlievania mäso udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho, šťavu zaprášime múkou, povaríme a prilejeme k mäsu.

Bulb Tip k receptu

Ako príloha sa najlepšie hodia zemiaky a surová kyslá kapusta.


Jozef

25. 08. 2010, Recept navštíven: 3475x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne

23. 10. 2016, 19:55

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

05. 11. 2016, 17:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo je chuťovo dobré

22. 03. 2017, 19:51

Přidat komentář

Facebook komentáře