Chybějící obrázek

Polské zrazy

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

2580 kalorií
1.0g cukrů
99.0g tuků
63.0g bílkovin


Příprava

K pomletému hovädziemu a bravčovému mäsu pridáme vo vode namočenú a vyžmýkanú žemľu, mleté čierne korenie, vajcia, soľ a polovicu postrúhanej cibule, všetko dobre premiešame a na navlhčenej doske rozdelíme na rovnaké diely. Do každého zabalíme pokrájanú slaninu, zvinieme do tvaru valčeka a prudko opečieme na horúcej masti. Do masti pridáme druhú polovicu cibule posekanú na drobno, opražíme do ružova, okoreníme červenou paprikou, vložíme opečené zrazy(valčeky) a za podlievania mäso udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho, šťavu zaprášime múkou, povaríme a prilejeme k mäsu.

Tip k receptu

Ako príloha sa najlepšie hodia zemiaky a surová kyslá kapusta.

přidejte na:
Jozef

25. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutne

Svetlana 23. 10. 2016, 19:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept, vyskúšam

hanka 05. 11. 2016, 17:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jedlo je chuťovo dobré

palino 22. 03. 2017, 19:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutilo

dušanka 02. 03. 2019, 20:22

Přidat komentář