Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pstruh na bílém víně

Pstruh na bílém víně

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
820 kalorií 7.0g cukrů 67.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Rozřízneme po délce pstruha a odstraníme vnitřnosti. Řádně rybu omyjeme a zvenku i zevnitř nasolíme. Mrkev, petržel, houby a pórek nakrájíme na tenká kolečka. Připravené ryby položíme do přiměřeného pekáčku. Zasypeme nakrájenou zeleninou, ochutíme pepřem, bobkovým listem, plátky citrónu a petrželkou. Zalijeme suchým bílým vínem a takovým množstvím vody, aby byla ryba z poloviny zakrytá. Přidáme máslo a dusíme při mírné teplotě, ryby obracíme. Asi po 10 minutách dušení přilijeme smetanu, přivedeme k varu a ihned servírujeme.


bookmen

20. 02. 2012, Recept navštíven: 1832x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výboný pstruh

11. 09. 2016, 17:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pstruh na víne vyborný a chutný

01. 11. 2016, 13:17

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pstruha na vine občas robím,je to dobrý recept

05. 12. 2016, 22:18

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vynikajúci

16. 01. 2017, 11:19

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je vynikajuci a pstruh chití skvostne

03. 03. 2017, 10:27

Přidat komentář

Facebook komentáře