Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Řecký selský salát

Řecký selský salát

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
768 kalorií 1.0g cukrů 68.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata omyjeme, rozpůlíme a vyřízneme stopky. Dužinu nakrájíme na dílky. Okurku očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu dáme do velké salátové mísy. Přidáme olivy a vše opatrně zvolna promícháme. Ocet smícháme s oregánem, osolíme, opepří­me a zašleháme olivový olej. Zálivkou salát pokapeme a znovu promícháme. Vmícháme ovčí sýr pokrájený na kostičky a salát necháme zhruba 30 minut rozležet.
Hlávkový salát očistíme, osušíme a rozdělíme na talíře. Obložíme selským salátem s ovčím sýrem a ozdobíme feferonkami.


linkinkatka

18. 11. 2009, Recept navštíven: 2090x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne zladený šalát

02. 12. 2016, 21:03

Přidat komentář

Facebook komentáře