Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rizoto s mungo klíčky, mrkví a pórkem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
220 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ve woku si na másle zpěníme cibulku, vhodíme omytý a na nudličky nakrájený pórek a smažíme. Jakmile nám začíná pórek hnědnout,vhodíme nadrobno nakrájenou mrkev a ještě chvíli smažíme. Poté přisypeme rýži a smažíme, dokud nám nezačne rýže trosku praskat. Poté zalijeme trochou vody z mungo výhonků a dusíme. Následně dusíme a podlíváme vodou, dokud není rýže měkká. Přidáme koření a mungo výhonky. Ještě chvíli dusíme dokud se nevypaří všechna tekutina a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Místo mungo výhonků můžeme dát cizrnu a místo rýže kuskus nebo bulgur. Prostě si může každý uzpůsobit dle své chuti.


Přidat na Pinterest
Sonia005

18. 02. 2013, Recept navštíven: 2895x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché zeleninove rizoto

13. 02. 2016, 14:17

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdrave rizoto

20. 02. 2016, 11:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné rizoto

24. 05. 2016, 12:12

Přidat komentář

Facebook komentáře