Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rošťáci

Rošťáci

Obtížnost Čas přípravy
12h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 12h 40min
Nutriční hodnoty
476 kalorií 1.0g cukrů 18.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Ze všech vypsaných ingrediencí, které dobře našleháme, uděláme omáčku, neškodí přikápnout olivového oleje. Maso je totiž křehčí. Maso ponoříme do mísy s omáčkou, přikryjeme a do druhého dne nenecháme v chladnu naležet. Občas obrátíme. Druhý den na oleji či sádle osmažíme.

Bulb Tip k receptu

Je těžké stanovit přesně koření, proto se každý raději řiďte sami, jak jste zvyklé, já snesu hodně pálivé, moje dcera vůbec, pak napište přesný recept, snažila jsem se být něco mezi. Dobrá je čerstvá zelenina jako obloha, tatarka či dresing.


Roxana

15. 07. 2013, Recept navštíven: 2757x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam tento recept a je to velmi chutné a lahodné

28. 11. 2015, 14:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré, chiutné a lahodné jedlo

29. 01. 2016, 11:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

19. 04. 2016, 11:41

Přidat komentář

Facebook komentáře