Rošťáci
Obtížnost
Čas přípravy
12h 20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
12h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
476
kalorií
1.0g
cukrů
18.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Ze všech vypsaných ingrediencí, které dobře našleháme, uděláme omáčku, neškodí přikápnout olivového oleje. Maso je totiž křehčí. Maso ponoříme do mísy s omáčkou, přikryjeme a do druhého dne nenecháme v chladnu naležet. Občas obrátíme. Druhý den na oleji či sádle osmažíme.
Tip k receptu
Je těžké stanovit přesně koření, proto se každý raději řiďte sami, jak jste zvyklé, já snesu hodně pálivé, moje dcera vůbec, pak napište přesný recept, snažila jsem se být něco mezi. Dobrá je čerstvá zelenina jako obloha, tatarka či dresing.
Roxana15. 07. 2013
Ingredience
- 2 -3 vejce
- 2 lžíce Maizeny či Solamylu
- 2 lžíce plnotučné obyčejné hořčice
- 1 lžíce Worcesteru
- 1 lžíce sojové omáčky slané
- 1 lžíce sojové omáčky sladké
- 1 lžička čerstvě umletého barevného pepře
- 1/2 lžičky kari koření
- 1/2 lžičky mletého či strouhaného zázvoru
- 4 plátky vepřového masa - nejlépe kotleta, není tak suchá
- 6 stroužků česneku
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.