Rošťáci

Obtížnost

Čas přípravy

12h 20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

12h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

476 kalorií
1.0g cukrů
18.0g tuků
28.0g bílkovin


Příprava

Ze všech vypsaných ingrediencí, které dobře našleháme, uděláme omáčku, neškodí přikápnout olivového oleje. Maso je totiž křehčí. Maso ponoříme do mísy s omáčkou, přikryjeme a do druhého dne nenecháme v chladnu naležet. Občas obrátíme. Druhý den na oleji či sádle osmažíme.

Tip k receptu

Je těžké stanovit přesně koření, proto se každý raději řiďte sami, jak jste zvyklé, já snesu hodně pálivé, moje dcera vůbec, pak napište přesný recept, snažila jsem se být něco mezi. Dobrá je čerstvá zelenina jako obloha, tatarka či dresing.

přidejte na:
Roxana

15. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
robievam tento recept a je to velmi chutné a lahodné

28. 11. 2015, 14:25

Chybí obrázek
dobré, chiutné a lahodné jedlo

29. 01. 2016, 11:23

Chybí obrázek
velmi dobre

19. 04. 2016, 11:41

Chybí obrázek
recept dobrý

06. 07. 2019, 20:09

Chybí obrázek
chutné jedenie

06. 09. 2019, 18:10

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.