Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Roštěná na zelenině a žampiónech

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 25min
Nutriční hodnoty
428 kalorií 6.0g cukrů 31.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na hranolky. Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme žampióny, nakrájené na plátky, nadrobno nasekaný česnek a nakonec rajčata a pórek, nakrájené na malé kousky. Pokapeme kečupem a přilijeme víno. Pod pokličkou maso dodusíme doměkka. Je-li třeba, stále doléváme vodu nebo vývar. Nakonec omáčku zahustíme moukou, rozmíchanou ve vodě, přidáme kyselé okurky, nakrájené na kolečka, ještě dobře provaříme a vypneme. Před podáváním necháme chvíli v klidu, aby se chutě propojily.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí rýže nebo těstoviny, manžel si dal vařené brambory a také si pochutnal.


Přidat na Pinterest
Angel 666

31. 03. 2010, Recept navštíven: 3781x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roštenka na zelenine je u nas na jedalnom lístku, chutné jedlo

16. 04. 2017, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře