Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rumunský guláš

Rumunský guláš
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 40min , porce

168 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, papriku, soľ a za občasného pomiešania dusíme. Neskoršie podlejeme horúcou vodou a prikryjeme. Osobitne na malom množstve oleja udusíme na rezance pokrájanú zelenú papriku, rajčiaky, baklažán a postrúhaný cesnak. Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou, povaríme, pridáme udusenú zeleninu, korenie a guláš odstavíme.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.

Jozef

16. 08. 2010, Recept navštíven: 3276x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rumunský guláš

Rumunský guláš

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, papriku, soľ a za občasného p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rumunský guláš Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hutne to bude určite

13. 09. 2016, 18:25

Přidat komentář

Facebook komentáře