Rumunský guláš
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
168
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, papriku, soľ a za občasného pomiešania dusíme. Neskoršie podlejeme horúcou vodou a prikryjeme. Osobitne na malom množstve oleja udusíme na rezance pokrájanú zelenú papriku, rajčiaky, baklažán a postrúhaný cesnak. Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou, povaríme, pridáme udusenú zeleninu, korenie a guláš odstavíme.
Tip k receptu
Podávame s varenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.
Jozef16. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.