Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ruské vejce

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 55min , porce

1770 kalorií, 0.0g cukrů, 69.0g tuků, 55.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce, vychladíme a očistíme. Nakrájíme je na kostičky, přidáme hrášek, na malé kostičky nakrájenou uvařenou mrkev, okurky a cibuli. Všechno promícháme, salát osolíme, opepříme a zalijeme uvařenou a vychlazenou zálivkou z vody, octa, cukru a soli. Důkladně promícháme a necháme chvíli odpočívat.
Mezitím žloutky osolíme a šleháme na nejnižším stupni mixérem. Tenoučkým pramínkem do žloutků přiléváme olej. Když už máme hustou hmotu, ručně přimícháme hořčici a smetanu. Majonézou přelijeme salát, promícháme a odložíme do lednice.
Vychlazený salát naložíme do mísy a dle fantazie ozdobíme uvařeným vejcem, šunkou, kapií, okurkou, salámem a petrželovou natí. Podáváme s pečivem.

Bulb Tip k receptu

Teplota surovin na majonézu musí být stejná, jinak se může srazit.

uschi3

12. 05. 2011, Recept navštíven: 4213x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ruské vejce

Ruské vejce

Brambory uvaříme ve slupce, vychladíme a očistíme. Nakrájíme je na kostičky, přidáme hrášek, na malé kostič...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ruské vejce Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám ráda hlavně v zimních měsících jen místo soli přidávám špetku Vegety bez glutamátu a chilli.
Přidané ingredience: špetka chilli a místo soli Vegeta bez glutamátu

19. 02. 2013, 19:25

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre na pohostenie

13. 10. 2015, 19:52

Přidat komentář

Facebook komentáře