Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rybí placičky s fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1580 kalorií 0.0g cukrů 130.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si připravíme zálivku:
Smícháme ocet s vodou, necháme lehce zahřát a vmícháme cukr. Necháme ho dobře rozpustit, pak přidáme 2 lžičky rybí omáčky a promícháme. Přidáme špetku soli. Zálivku odložíme stranou.
Připravíme hmotu na placičky:
Rozmixujeme filé s 2 lžičkami rybí omáčky, kari pastou, vejcem, limetkovou kůrou a petrželkou. Dochutíme špetkou soli a cukru. Fazolové lusky nasekáme na malé kousky a vmícháme do směsi.
Z hmoty tvarujeme menší placičky a pozvolna opékáme na rozehřátém oleji.
Oloupanou okurku, papriku, cibuli a mrkev nakrájíme na drobounké kostičky. Kdo chce, může přidat i 1-2 feferonky, nakrájené nadrobno. V misce zeleninu promícháme.
Na talíř dáme zeleninovou směs, pokropíme ji připravenou zálivkou a na zeleninu přidáme osmažené placičky, které zbavíme přebytečného tuku pomocí papírových ubrousků.

Bulb Tip k receptu

Máme-li obavy, že se nám placičky rozpadnou, můžeme k rybí směsi přidat 2 lžičky Solamylu.


Přidat na Pinterest
Angel 666

08. 08. 2010, Recept navštíven: 1834x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
placičky su chutné

26. 12. 2016, 19:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre rybacie placičky

18. 01. 2017, 11:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tuto kombinaciu vyskúšam

01. 02. 2017, 11:02

Přidat komentář

Facebook komentáře