Rybí salát s křenem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
481
kalorií
1.0g
cukrů
28.0g
tuků
45.0g
bílkovin
Příprava
Vodu s octem, solí, kuličkami pepře a bobkovým listem přivedeme k varu. Když se začne vařit, vložíme filé a uvaříme ho doměkka.
Vařené filé vyndáme na talíř a necháme vychladnout, studené ho rozkrájíme na malé kousky do misky.
Přisypeme okapaný hrášek, okurky nastrouhané najemno a nastrouhaný křen. Do salátu přidáme majonézu a jogurt, promícháme a dochutíme citrónovou šťávou, popřípadě podle chuti dosolíme.
02. 01. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.