Rybí salát s křenem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
481
kalorií
1.0g
cukrů
28.0g
tuků
45.0g
bílkovin
Příprava
Vodu s octem, solí, kuličkami pepře a bobkovým listem přivedeme k varu. Když se začne vařit, vložíme filé a uvaříme ho doměkka.
Vařené filé vyndáme na talíř a necháme vychladnout, studené ho rozkrájíme na malé kousky do misky.
Přisypeme okapaný hrášek, okurky nastrouhané najemno a nastrouhaný křen. Do salátu přidáme majonézu a jogurt, promícháme a dochutíme citrónovou šťávou, popřípadě podle chuti dosolíme.
02. 01. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 17. 12. 2016, 21:20

katka16031 10. 08. 2017, 20:06

palino 30. 10. 2017, 20:43
© 2021, Railsformers, s.r.o.