Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Saltimbocca z mořského ďasa

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
426 kalorií 0.0g cukrů 47.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Mořského ďasa nakrájíme na 12 kousků, každý osolíme a opepříme. Na každý kousek dáme plátek šunky a šalvěj. Zpevníme párátkem a opečeme krátce na másle (nejprve šalvějí dolů). Poté dáme do trouby na 200 °C po dobu šesti minut.
Mezitím do výpeku z ryby přidáme zbylé máslo a rozpustíme ho. Nalijeme víno a necháme vyvařit, přidáme hrášek a prohřejeme.
Rybu podáváme s vínovou omáčkou a salátovými listy.

Bulb Tip k receptu

Tuto omáčku můžeme připravit k jakékoli rybě.


Přidat na Pinterest
sonizna

27. 01. 2016, Recept navštíven: 680x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
bylinky mám velmi ráda , recept ráda vyzkouším, děkuji za inspiraci

28. 01. 2016, 18:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept laka k vyskúšaniu, určite urobím

02. 02. 2016, 10:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to lakavý recept

21. 04. 2016, 09:41

Přidat komentář

Facebook komentáře