Saltimbocca z mořského ďasa
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
426
kalorií
0.0g
cukrů
47.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Mořského ďasa nakrájíme na 12 kousků, každý osolíme a opepříme. Na každý kousek dáme plátek šunky a šalvěj. Zpevníme párátkem a opečeme krátce na másle (nejprve šalvějí dolů). Poté dáme do trouby na 200 °C po dobu šesti minut.
Mezitím do výpeku z ryby přidáme zbylé máslo a rozpustíme ho. Nalijeme víno a necháme vyvařit, přidáme hrášek a prohřejeme.
Rybu podáváme s vínovou omáčkou a salátovými listy.
Tip k receptu
Tuto omáčku můžeme připravit k jakékoli rybě.
sonizna27. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.