Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Smažené nudle

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1344 kalorií 0.0g cukrů 115.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Uvaříme dle návodu nudle, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
V kastrolu rozehřejeme olej nebo sádlo, vložíme na něj mleté maso a dobře mícháme aby se kousky neslepily a dobře opečeme (můžeme trochu osolit a opepřit), vznikne taková haše. Opékáme ještě asi 3-5 minut pak přidáme zelí, černé houby, cibuli, vše nakrájené na nudličky a nahrubo nastrouhanou mrkev a dusíme další 3-5 minut, podle potřeby podléváme vývarem.
Pak přidáme rybí omáčku a sojovou omáčku, dobře promícháme a ochutnáme - směs by měla být slanější a konzistence jako řidčí kaše.
Přidáme uvařené nudle a na silném plameni mícháme asi 2 minuty, na závěr pokapeme sezamovým olejem a ještě chvilku vaříme. Ochutnáme, případně přisolíme.
Necháme chvíli odstát, aby se všechny ingredience vsákly do nudlí a podáváme.
Pokud máte rádi ostrá jídla, můžete při opékání masa přidat trochu chilli nebo na talíři pokapat červeným olejem.


Přidat na Pinterest
hOJSADLO

10. 08. 2011, Recept navštíven: 5867x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Využila jsem doporučení - s chili papričkou mi to chutnalo ještě více
Přidané ingredience: chili paprička

02. 12. 2012, 13:18

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo, s chilli super

14. 01. 2017, 19:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré a pikantné

27. 03. 2017, 09:53

Přidat komentář
Tatiana
Jéé no konečně, hojsadlo. Si mi to sliboval před několika roky a nakonec vložil :-) Diky! Vyzkoušim!!!!

Tatiana 15. 08. 2011, 10:54

hOJSADLO
Omlouvám se,ale....:-( hlavně je důležitý ten sezamový olej-dává tomu jídlu chuť a vůni.

hOJSADLO 16. 08. 2011, 20:20

hOJSADLO
teď jsem si všimnul, že jsem nenapsal nebo mi to vypadlo, že ty nudle musejí být vaječné z mouky.Dají se nahradit špagetama, ale špagety se při smažení mohou "rozblemcat" NEpoužívat RÝŽOVÉ nudle!

hOJSADLO 18. 08. 2011, 10:04

Facebook komentáře