Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špagety s masovo-pórkovou směsí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
2140 kalorií 0.0g cukrů 87.0g tuků 91.0g bílkovin

Příprava

Špagety dáme vařit do dostatečně velkého množství osolené vody, do které přidáme pár kapek oleje.
V pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibuli. Když cibule zesklovatí, přidáme mleté maso a restujeme. Po chvíli maso zaprášíme moukou, krátce osmahneme a ihned do pánve vlijeme konzervovaná rajčata i se šťávou, promícháme, přilijeme víno a je-li třeba, ještě trochu zředíme vodou. Potom k masu přidáme nasekaný česnek, osolíme, opepříme, z pórku odřízneme zelenou vrchní část, tu si odložíme, zbytek pórku nakrájíme na půlkolečka a také vhodíme do pánve. Omáčku mírným varem povaříme asi 15 minut, na konci vaření přidáme bazalku a dochutíme.
Uvařeneé scezené špagety dáme na talíř, přelijeme omáčkou, posypeme strouhanou goudou a navrch nasypeme nadrobno nakrájenou zelenou část pórku, kterou jsme si dali stranou.


Přidat na Pinterest
Angel 666

05. 01. 2010, Recept navštíven: 2767x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

14. 08. 2016, 16:50

Přidat komentář
Beruska64
tak tohle bych si dala !!

Beruska64 06. 01. 2010, 12:35

Roxana
Těstoviny a brambory na všechny způsoby, prosím!

Roxana 15. 01. 2010, 22:55

Facebook komentáře