Španělské gazpacho

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

268 kalorií
12.0g cukrů
17.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Rajčata oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do mixéru.
Přidáme oloupanou okurku nakrájenou na kousky a stroužek česneku.
Papriky zbavíme semen, nakrájíme a spolu s olivovým olejem a vinným octem je přidáme do mixéru.
Rozmixujeme dohladka, přidáme šalotku, bylinky, sůl a pepř a ještě krátce mixujeme.
Podáváme dobře vychlazené.

přidejte na:
sonizna

29. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
majka
vyborne

01. 03. 2016, 13:14

hanka
velmi chutne

16. 04. 2016, 18:19

dušanka
gazpacho velmi dobré

25. 05. 2016, 09:44

Svetlana
super recept na gaspacho

17. 08. 2016, 20:22

palino
gaspacho je u nas velmi oblubene

12. 12. 2016, 21:02

heladon
zajímavý název
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

25. 05. 2017, 08:00

Strašné kde jste zebrali estragon a petržel

Roman 25. 09. 2017, 15:46

katka16031
gazpacho dobré, chutné

18. 08. 2018, 19:33

Přidat komentář
Prosím ty kalorie odpovídají na 100g polévky?

Zuzana 25. 02. 2018, 12:47

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.