Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Španělské gazpacho

Španělské gazpacho
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

268 kalorií, 12.0g cukrů, 17.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Rajčata oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do mixéru.
Přidáme oloupanou okurku nakrájenou na kousky a stroužek česneku.
Papriky zbavíme semen, nakrájíme a spolu s olivovým olejem a vinným octem je přidáme do mixéru.
Rozmixujeme dohladka, přidáme šalotku, bylinky, sůl a pepř a ještě krátce mixujeme.
Podáváme dobře vychlazené.

sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 446x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Španělské gazpacho

Španělské gazpacho

Rajčata oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do mixéru. Přidáme oloupanou okurku nakrájenou na kousky a s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Španělské gazpacho Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

01. 03. 2016, 13:14

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

16. 04. 2016, 18:19

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gazpacho velmi dobré

25. 05. 2016, 09:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept na gaspacho

17. 08. 2016, 20:22

Přidat komentář

Facebook komentáře