Španělské gazpacho
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
268
kalorií
12.0g
cukrů
17.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Rajčata oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do mixéru.
Přidáme oloupanou okurku nakrájenou na kousky a stroužek česneku.
Papriky zbavíme semen, nakrájíme a spolu s olivovým olejem a vinným octem je přidáme do mixéru.
Rozmixujeme dohladka, přidáme šalotku, bylinky, sůl a pepř a ještě krátce mixujeme.
Podáváme dobře vychlazené.
29. 02. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 01. 03. 2016, 13:14

hanka 16. 04. 2016, 18:19

dušanka 25. 05. 2016, 09:44

Svetlana 17. 08. 2016, 20:22

palino 12. 12. 2016, 21:02

Roman 25. 09. 2017, 15:46

katka16031 18. 08. 2018, 19:33
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Zuzana 25. 02. 2018, 12:47