Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Španělské gazpacho

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
268 kalorií 12.0g cukrů 17.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Rajčata oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do mixéru.
Přidáme oloupanou okurku nakrájenou na kousky a stroužek česneku.
Papriky zbavíme semen, nakrájíme a spolu s olivovým olejem a vinným octem je přidáme do mixéru.
Rozmixujeme dohladka, přidáme šalotku, bylinky, sůl a pepř a ještě krátce mixujeme.
Podáváme dobře vychlazené.


Přidat na Pinterest
sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 732x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

01. 03. 2016, 13:14

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

16. 04. 2016, 18:19

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gazpacho velmi dobré

25. 05. 2016, 09:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept na gaspacho

17. 08. 2016, 20:22

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gaspacho je u nas velmi oblubene

12. 12. 2016, 21:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zajímavý název
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

25. 05. 2017, 08:00

Přidat komentář

Facebook komentáře