Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Španělské gazpacho

Španělské gazpacho

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
268 kalorií 12.0g cukrů 17.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Rajčata oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do mixéru.
Přidáme oloupanou okurku nakrájenou na kousky a stroužek česneku.
Papriky zbavíme semen, nakrájíme a spolu s olivovým olejem a vinným octem je přidáme do mixéru.
Rozmixujeme dohladka, přidáme šalotku, bylinky, sůl a pepř a ještě krátce mixujeme.
Podáváme dobře vychlazené.


sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 618x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

01. 03. 2016, 13:14

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

16. 04. 2016, 18:19

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gazpacho velmi dobré

25. 05. 2016, 09:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept na gaspacho

17. 08. 2016, 20:22

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
gaspacho je u nas velmi oblubene

12. 12. 2016, 21:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zajímavý název
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

25. 05. 2017, 08:00

Přidat komentář

Facebook komentáře