Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špenát z mladých kopřiv

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
636 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Přebrané a dobře vyprané kopřivy vložíme do osolené vařící vody a uvaříme doměkka. Uvařené kopřivy scedíme, vymačkáme a na masovém strojku umeleme. Ze sádla, mouky a cibulky uděláme cibulovou jíšku, přidáme česnek (nebo česnekovou pastu) a kopřivy, opepříme a podlijeme vývarem a krátce povaříme. Do hotového špenátu přimícháme rozkvedlané vejce.

Bulb Tip k receptu

Sem nemusíme přidávat mléko, jako do klasického špenátu, protože zde není potřeba srazit kyselost.


Přidat na Pinterest
Alergino

19. 01. 2010, Recept navštíven: 4065x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře