Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sterilované fazolky na smetaně s vejci - Rox

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1128 kalorií 3.0g cukrů 47.0g tuků 51.0g bílkovin

Příprava

Sterilované fazolky již jsou ochucené, mražené či čerstvé osolíme a okyselíme hned na začátku vaření, aby nasákly chuť dovnitř.
Fazolky uvaříme ve vodě téměř do měkka, poté zalijeme mlékem, přidáme rozkvedlanou mouku a nakonec smetanu.
Na závěr dle chuti přidáme ocet, sůl a cukr.

Podáváme s bramborem a natvrdo vařenými vejci.

Bulb Tip k receptu

Sterilované fazolky používám k přípravě raději, jsou díky nálevu pikantnější.
Někdo naopak upřednostňuje fazolky čerstvé, ty jsou však mdlejší chuti.

Žluté fazolky jsou oproti zeleným jemnější.


Přidat na Pinterest
Roxana

31. 01. 2014, Recept navštíven: 3713x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zdravé a dobré jídlo, nakonec bych přidala ještě špetku sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

07. 02. 2014, 09:44

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Na obrázku to vypadá hezky a jistě je to i dobré jídlo

21. 11. 2014, 08:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre , zdravé

28. 09. 2015, 10:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobe jedlo a zdravé

21. 11. 2015, 16:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo

15. 02. 2016, 12:01

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne a dobre jedlo

24. 03. 2016, 19:59

Přidat komentář

Facebook komentáře